PRORASO – OLASZ HAGYOMÁNYOK A FÉRFI ARCÁPOLÁSBAN

Az elmúlt évszázad alatt az olasz Proraso nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a borotválkozásból ne csak napi rutin, hanem egy élvezetes rituálé váljon.

 

 

Az első Proraso terméket (Proraso Pre Shave Cream) Piero Martelli olasz borbély készítette el 1948-as éveket követő gazdasági fellendülés időszakában. A megalkotott termék magán viselte a megújuló Olaszország lendületességét, frissességét, a klasszikus minőség modern reneszánszát hirdette. A Proraso ár és minőség igen gyorsan elterjedtté tette a márkát Olaszország-szerte, majd később világszerte.

A márka megalakulása óta a termékpaletta mellett fokozatosan fejlődött, így mára az egyik legmegbízhatóbb férfi borotválkozási termékeket gyártóvá nőtte ki magát, aki garantáltan magas, élvezetes minőséget szállít vásárlói számára. A csomagolás természetesen megváltozott az évek során, a tartalom és minőség azonban a régi idők emlékét idézi.

A Proraso termékek természetes alapanyagokból készülnek mesterséges színezékek és összetevők hozzáadása nélkül – mindezek mellett pedig a Proraso árak megfizethetőek maradtak bárki számára .

Az elmúlt 65 évet nézve a márka történetében, látható, hogy a Proraso ma sem csinál mást, mint megfelel a férfi vásárlók igényeinek: élvezetes és tökéletes borotválkozási élményt nyújt minőségi termékeivel.

 A Proraso termékek többek között: Proraso pre shave, Proraso after shave, Proraso szakáll ápoló olaj, Proraso borotválkozási gél, különböző borotvahabok és borotvaszappanok.