MÜHLE MÁRKATÖRTÉNET

 

Az alábbi bejegyzésben szeretnénk Nektek bemutatni az általunk is forgalmazott MÜHLE márkát. A MÜHLE neve egyet jelent a német precizitással és a megbízható, magas minőséggel.

Ezt a híres márkát Otto Johannes Müller alapította 1945-ben a II. világháború után, mely kezdetben egyszemélyes, majd kisebb családi vállalkozásként üzemelt. 

A vállalkozás először kézzel készített, magas minőségű borotvapamacsok gyártására specializálódott, mely termékkör az idők során kibővült a borotválkozási kultúra elengedhetetlen darabjaival. A termékek között találunk borotvapamacsokat, borotvákat, borotválkozó edényeket, borotvaszappanokat és egyéb, a modern igényeket is kielégítő hidratáló, arc- és testápoló krémeket. A MÜHLE Organic termékeknél páldául kifejezetten figyelnek arra, hogy kizárólag minőségi, természetes alapanyokból készítsék a különböző kozmetikumokat. 

A 70'-es években a Mühle kézzel készített termékeit már több, mint 36 országba exportálták. A cég a 80'-as évek politikai viszontagságait túlélve, Európa egyik legnagyobb manufaktúrájává vált, ahol a mai napig hagyományos módon, kézzel állítják elő a magas minőségű, modern dizájnt képviselő, minden igényt kielégítő termékeket. 


Az igényes és elegáns Mühle termékek önmagukért beszélnek: kötelező és örök darabjai egy modern férfi borotválkozási eszköztárának!

 

MÜHLE termékek a Galaxy Cosmetics webshopban

 

 

 

2015.04.29.

 

 


 

50 ÉVES A BAXTER OF CALIFORNIA

 

2015-ben lett 50 éves a Baxter of California márka, mely úttöröként indult a férfi szépségápolásban az Amerikai Egyesült Államokban, Kaliforniában. A Baxter fejlődése ma is töretlen, a minden évben díjakat halmozó termékek pedig egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte.

Kalifornia: napsütés, tengerpart, szörf, nyugodt hozzállás és magabiztos stílus - a Baxter of California is ezt az életérzést tükrözi nagyszerű termékeivel, melyek egyszerű csomagolásban, kifinomult alkotó elemekkel és illatokkal próbálják megragadni a Csendes-óceán hangulatát.
A Baxter of California elhozza a fürdőszobádba Los Angeles-ből a Baxter Finley Barber Shop-ot. Itt a férfi szépségápolás minden mozzanatát megtalálod: 
a kínálatban biztosított a minőségi arcápolás férfiaknak, krémek, borotválkozási eszközök, tusfürdők, férfi szappanok, kiegészítők és illatok, melyek az elérhető legmagasab minőségű összetevőkből készültek.

A Baxter of California hasznos és praktikus megoldásokat kínál a modern férfi igényeinek megfelelve - kombinálva a technológiát a természetes összetevőkkel, hozva ezzel a legjobb minőséget.A márkát Baxter Finley indította 1965-ben, első terméke, a "Super Shape" nap-és bőrvédő krém megalkotásával. A termékpaletta azóta kiteljesedett, és a férfiak napi rutinját szem előtt tartva került kialakításra a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával..

 

Légy része Te is a sztorinak, vásárolj minőségi Baxter of California termékeket a Galaxy-nál!

Baxter termékek a Galaxy Cosmetics webshopban

 

 

 

2015.04.21.