FÉRFI ARCÁPOLÁS ŐSSZEL - 5 DOLOG, AMIRE ODA KELL FIGYELNED!

Az ősz közeledtével ismét kiemelt helyet kap a férfi arcápolás, hiszen a nyári időszak kihívásai mellett az őszi hidegek és a gyakran száraz, hűvös-szeles idő kihívás elé állítják arcbőrünket. Rövid cikkünkben összeszedtük azt az 5 legfontosabb dolgot férfi arcápolás témában, amire ősszel mindenképpen figyelmet kell fordítanod!

 

 

  1. Növeld bőröd nedvességtartamát!

Ősszel a kinti hűvös levegő akár 30%-al is kevesebb nedvességet tartalmaz, mint a nyáron; a beltéri, fűtött szobák és irodák pedig akár 40-50%-al is szárazabbá teszik a levegőt, mint a nyári időszakban. Ebben a környezetben arcbőröd gyorsabban kiszárad, emiatt kellemetlen, viszkető érzés alakulhat ki arcbőrödön. Ezen túlmenően tudnod kell, hogy a száraz környezet gyorsabban öregíti arcbőröd. Tégy ezek ellen, és használj napi rendszerességgel arckrémet!

Férfi arcápoló krémek kínálatunkban

 

  1. Ápold arcbőröd akkor is amikor alszol!

Az éjszakai bőrápolás ugyanolyan fontos a hatékony férfi arcápolásban. A bőr nedvfelszívó képessége jelentősen jobb éjszaka, így az éjszakai arckrémek segítenek a keményebb időjárás vagy légszennyezés miatt, napközben kialakult, kisebb bőrhibák kijavításában és a bőr éjszakai regenerációjában.

A legjobb eredmény érdekében használd lefekvés előtt a Baxter of California AHA éjszakai arckrémet! A krémből egy kis mennyiséget (borsószem méretű adagot) tegyél a kezedre és alaposan dörzsöld be arcbőrödbe. A fölösleges krémmennyiséget ne töröld le – ezt reggelre teljesen beszívja majd arcbőröd A hatás nem marad el, szemmel láthatóbban simább lesz arcbőröd reggelre!

 

  1. Napvédelem

A Nap káros UVB sugárzása a nyár elmúltával elhanyagolható szintre csökken, azonban a káros UVA sugárzás az őszi időszakban is megmarad. Ez ellen pedig érdemes védekezned, hiszen az UVA sugárzás felelős elsődlegesen a korai ráncok és szarkalábak kialakulásáért.

Használj olyan arckrémet, mint az Anthony Logistics SPF 30 olajmentes arckrém azokon az őszi napokon, amikor erősebben süt a nap!

 

  1. Szemvédelem

A szem környékén található arcbőr sokkal érzékenyebb, mint az arcod többi részén található bőr. A kialvatlanság, fáradtság, vagy a bőr kiszáradása a szemünk környékén található bőrt karikássá, püffedté, fáradttá teszik.

A szemkörnyék ápolásához használj reggelente kifejezetten erre a célra kialakított krémet, hogy a karikák és a püffedtség ne jelentsen számodra problémát. Próbáld ki a kínálatunkban is megtalálható Baxter of Califronia Under Eye Complex krémet!

A krémet igen finoman kell használni, arra ügyelj, hogy a szemed környéki bőrre maximum 1 rizsszemnyi mennyiségű krém is elég! Ezt nyomd ki a tubusból óvatosan a kezedre, majd finom, körkörös mozdulatokkal dörzsöld be a szem környéki bőrfelületre. Érdemes a szemkörnyék ápolót mindig hűtőben tartanod, így a reggeli használatnak garantáltan frissítő hatása lesz!

A Baxter of Califronia Under Eye Complex nemcsak magas minőséget képvisel a szemkörnyék ápolók között, de 22.5 ml-es kiszerelésével a piacon kapható többi krémhez képest 50%-al nagyobb kiszerelésben kínáljuk!

 

  1. Ne hanyagold szakállad és arcszőrzeted sem!

A téli időszakban az arcszőrzet alatti bőr sokkal érzékenyebben reagál az időjárásra és megváltozott körülményekre - a bajusz, szakáll, vagy egyéb arcszőrzet az alatta lévő bőrből további nedvességet szív el – így még jobban kiszárítva bőröd. Az arcszőrzet esetleges korpásodása pedig sosem bizalomgerjesztő vagy épp esztétikus.

Mindig tarts magadnál egy üveg Mr Natty Famous Beard Elixir szakáll olajat! Ebből tegyél egy kicsit az ujjbegyedre és dörzsöld be vele a kezelni kívánt területet alaposan, hogy arcszőrzeted puha és hidratált legyen mindig!

 

 

2015.08.29

 

 

 

 

 


PRORASO – OLASZ HAGYOMÁNYOK A FÉRFI ARCÁPOLÁSBAN

Az elmúlt évszázad alatt az olasz Proraso nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a borotválkozásból ne csak napi rutin, hanem egy élvezetes rituálé váljon.

 

 

Az első Proraso terméket (Proraso Pre Shave Cream) Piero Martelli olasz borbély készítette el 1948-as éveket követő gazdasági fellendülés időszakában. A megalkotott termék magán viselte a megújuló Olaszország lendületességét, frissességét, a klasszikus minőség modern reneszánszát hirdette. A Proraso ár és minőség igen gyorsan elterjedtté tette a márkát Olaszország-szerte, majd később világszerte.

A márka megalakulása óta a termékpaletta mellett fokozatosan fejlődött, így mára az egyik legmegbízhatóbb férfi borotválkozási termékeket gyártóvá nőtte ki magát, aki garantáltan magas, élvezetes minőséget szállít vásárlói számára. A csomagolás természetesen megváltozott az évek során, a tartalom és minőség azonban a régi idők emlékét idézi.

A Proraso termékek természetes alapanyagokból készülnek mesterséges színezékek és összetevők hozzáadása nélkül – mindezek mellett pedig a Proraso árak megfizethetőek maradtak bárki számára .

Az elmúlt 65 évet nézve a márka történetében, látható, hogy a Proraso ma sem csinál mást, mint megfelel a férfi vásárlók igényeinek: élvezetes és tökéletes borotválkozási élményt nyújt minőségi termékeivel.

 A Proraso termékek többek között: Proraso pre shave, Proraso after shave, Proraso szakáll ápoló olaj, Proraso borotválkozási gél, különböző borotvahabok és borotvaszappanok. 

 

2015.08.29

 


FÉRFI KOZMETIKUMOK

 

 

A férfi kozmetikum szó sokakat megijeszt első hallásra. Azonban ha jobban belegondolunk és eltekintünk a sokak által idegennek tekintett szóhasználattól, akkor látható, hogy a szavak mögött igen hétköznapi dolgok vannak, melyek minden férfi életének részét képezik.

Az őskorban a férfiak voltak az elsők, akik férfi kozmetikumokat használtak először, különböző test és arcfestékek formájában. Természetesen innen nézve hosszú utat játunk be, hiszen az ókortól kezdve a napjainkig is használt leggyakoribb férfi kozmetikumokat már mindannyian ismerjük: különböző borotválkozási kellékek, borotvahabok, borotválkozási krémek, aftershave krémek, arckrémek és hidratáló krémek, valamint a különböző illatok, amelyek mind hozzátartoznak a férfi lét megéléséhez és a hétköznapi rutinunkhoz.

Szerintünk a modern férfikép magába foglalja az ápolt és igényes megjelenést, melynek elengedhetetlen kelléke a férfi kozmetikumok megfelelő napi használata.

A modern férfi igényeit felismerve és maximálisan szem előtt tartva, a Galaxy Cosmetics elhivatott az igényes és ápolt megjelenés fontosságának kihangsúlyozására, ezért kínálatunkban csak minőségi férfi kozmetikumokat és magas minőségű borotválkozási kellékeket kínálunk vásárlóinknak, mely termékek használatához útmutatókat is biztosítunk, hogy az érdeklődők és a már meglévő vásárlóink számára minden információ elérhető legyen.

Amennyiben bármi kérdésed van a kínálatunkban található férfi kozmetikumokkal vagy borotválkozási kellékekkel kapcsolatban, írj nekünk, hogy kérdéseidre minél előbb választ adhassunk!

 

 

2015.08.29


EZT AZ 5 DOLGOT MINDENKÉPP BESZÉLD MEG A FODRÁSZODDAL

A Business Insider összegyűjtött 4 dolgot arról, hogy mit mondj a fodrászodnak, amikor hajat vágatsz. Ezeket az állításokat fésültem át, és a fontosabbakat meghagyva, saját tapasztalattal kiegészítve született meg az általam legfontosabbnak ítélt 5 pont listája. Olvass tovább!

 

MIÉRT NÖVESZT A FÉRFI SZAKÁLLAT?

Szakállápolásról, bajuszformázásról már sokat beszéltünk, de arról még nem esett szó, hogy miért növesztenek egyáltalán a férfiak – egyre többen- szakállat! Összegyűjtöttük az 5 leggyakoribb okot, ami a szakállnövesztés hátterében áll! Olvass tovább!

 

HERERÁKA 20-35 ÉVES FÉRFIAK LEGGYAKORIBB DAGANATOS BETEGSÉGE

„Súlyos, mint a hererák”, hangzik a fiatalok morbid hasonlata. A felnőtt férfiak legkorábban megismert daganatos elváltozása a hererák. Rövid cikkünkben szeretnénk felhívni a figyelmet a legfontosabb tudnivalókra és a rendszeres önvizsgálat fontosságára! Olvass tovább!

 

BEXEI WATCHES, LUXUS A MAGYAR ÓRAKÉSZÍTÉSBENINTERJÚ BECSEI ÁRONNAL

BEXEI Watches, egy márka, melyet a hozzáértők a világ minden pontján szinte kivétel nélkül ismernek, itthon mégis kevesen hallottak még róla. A megrendelő gyakran akár egy évet is vár az órára, az átadás pedig mindig személyesen történik egy ünnepélyes esemény keretei között. Becsei Áron, órakészítő, gépészmérnök, aki az első magyar karórát készítette és aki a világ 20 legjobb órakészítőjének egyike, egy órás dinasztia 3. generációjaként készíti lenyűgöző alkotásait. „BEXEI Watches – Where unique solutions are born.” Hogyan lesz egy ötletből luxusmárka? Mi jelenti a motivációt, ha rajtunk kívül mindenki elveszett próbálkozásnak tartja vállalkozásunkat? Olvass tovább!

 

MIT NE HAGYJ KI A KÉZIPOGGYÁSZBÓL? 5+2 TIPP ÁPOLT MEGJELENÉSHEZ

George Clooney az Egek Urában az üzleti utazások egy igen extrém példáját alakítja, így szinte a bőröndjéből él ugyanúgy az úton, mint „otthon”. Neki talán már nem lenne szüksége utazási tanácsokra, viszont akár gyakran utazol hosszabb repülőútra, akár csak az idei nyaralásra készülsz, összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, mellyel az utazás alatt is ápolt és igényes lehet a megjelenésed. Olvass tovább!

 

 


10 ÉV SIKER UTÁN IS 2 LÁBBAL A FÖLDÖN CARAMELLEL BESZÉLGETTÜNK

Gondoltad volna, hogy 10 év telt el azóta, hogy Molnár Ferenc Caramel megnyerte a Megasztár második szériáját? Azóta rengeteg dal, több arany- és platinalemez, teltházas sportarénás nagykoncertek vannak Caramel és az egyre nagyobb támogató közönség mögött – mert ehhez mindkét fél kellett. 10 év sikersorozat után, Craig Daviddel közös koncertre készülve is két lábbal áll a földön, tavaly óta pedig apaszerepben is bizonyít…

Caramellel beszélgettünk sikerekről, kihívásokról, egészséges életmódról és az apaszerep megéléséről is… Olvass tovább!

 

VÍZ-, FOLYADÉKFOGYASZTÁS SPORTOLÁS ALATT! MIKOR, MENNYIT ÉS MIT?

A test formálásának sikere nagymértékben függ az öröklött alkattani tulajdonságoktól. Ezek az öröklött testalkati tulajdonságok a testmagasság, test méretei, csontok alakja, formája, sűrűsége, alapvetően nem változtathatók meg. Testösszetételünk, izomzatunk arányai és méretei, megfelelő táplálkozással és edzésmódszerekkel viszont jelentősen módosíthatóak! Olvass tovább!

 

A 7 LEGGYAKORIBB OK, AMI MIATT MEGVÁGOD MAGAD BOROTVÁLKOZÁS KÖZBEN!

Mindig a legrosszabbkor történik, amikor nagyon sietsz valószínűleg egy nagyon fontos találkozóra. Mindenki – aki rendszeresen borotválkozik – előbb-utóbb találkozik a kellemetlen helyzettel, amikor borotválkozás közben megvágjuk magunkat. Melyek a leggyakoribb hibák és hogyan csillapítsd a vérzést, ha mégis megvágtad magad? Olvass tovább!

 

8+1 HŰSÍTŐ TIPP – TÚLÉLÉSI KALAUZ KÁNIKULÁHOZHOGYAN

A rövid kitérő után a napokban ismét visszatér a kánikula, amit ha éppen nem egy medence melletti bár hűs árnyékában tudunk élvezni, sok kellemetlenséget, kényelmetlenséget okozhat. Hogyan csökkentsd a tikkasztó hőség okozta kellemetlenségeket? Olvass tovább!

 

MIÉRT ÉRDEMES FÉRFI ARCÁPOLÁSI TERMÉKET VÁLASZTANI? – ARCÁPOLÁSI TIPP FÉRFIAKNAK

A férfiak az élet legtöbb területén maximalizmusra törekednek, miért ne lehetne ez a bőrápolás, arcápolás esetében is? Bár a férfiak bőre lassabban öregedik, mint a nőké és kevésbé érzékenyen reagál a környezeti hatásokra, ahhoz, hogy sokáig megmaradjon az ápolt és igényes és egészséges megjelenés, érdemes odafigyelni a bőr védelmét jelentő, illetve bőröregedést megelőző, lassító lehetőségekre is. Olvass tovább!