D.R. HARRIS MÁRKATÖRTÉNET

 

A D.R. Harris története valamivel 1790 előtt kezdődött a St. James's Street 11-ben, ahol Harris család először alapított boltot. Az alapítást követő években a Harris család egyre nagyobb megbecsülésre tett szert eladott termékeivel.

A tulajdonosok egyike, Henry Harris sebészorvos, míg Deniel Rotely (D.R.) a korai gyógyszerészeti szakma egyik kiemelkedő képviselője volt. 

Két évszázados működése alatt a D.R. Harris által gyártott termékek nagy népszerűségnek örvendtek a London előkelő negyedében élő úriemberek körében. A márka nívóját jól jelzi, hogy a D.R. Harris 1983-tól hivatalosan a királynő kitüntetésével folytatta tevékenységét  királyi drogériaként - 2012 óta ez a megtisztelő cím kiegészült Wales tartomány hivatalos drogériájának címével. 

 

D.R. Harris férfi kozmetikumok

 

A D.R. Harris hagyományőrző módon ma is St. James's Street-i üzletében található, ahol a korabeli bútorokkal berendezett üzletben igen magas minőséget és szolgáltatási kínál vásárlóinak. A D.R. Harris a klasszikus értékek megőrzése mellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy termékei mindig a kornak megfelelő szellemben készüljenek, így a borotvaszappanok, kölnik, parfümök, dezodorok és bőrápoló termékek a modern férfi minden igényét kielégítik.

Örömünkre szolgál, hogy kínálatunkban elérhetőek D.R. Harris termékei!

Vásárolj D.R. Harris termékeket a Galaxy Cosmetics shopban!

 

 

2015.05.31.

 

 


 

ARCKRÉM VS SZÉRUM - ARCÁPOLÁS FÉRFIAKNAK

Bizonytalan vagy, hogy krémet vagy szérumot használj? 
A következő pontokban összefoglaltuk Neked a legfontosabbakat, melyek segítégedre lesznek a megfelelő férfi arcápoló termék kivlasztásában:

 

Mielőtt belevágunk, fontos tisztázni, hogy mi a különbség az arckrémek és szérumok között – és hogy melyik terméket milyen esetben érdemes használni!

A szérumok és arckrémek közötti alapvető különbség, hogy a szérumok hatóanyag- és vitamintartalma jellemzően sokkal magasabb és koncentráltabb, mint az arckrémeké, ezért a szérumok használatának elsődleges célja nem a hidratálás, hanem a bőr táplálása, a természetes regenerálódás segítése, illetve a ráncok és szarkalábak kezelése, melyek kialakulhatnak a kor előrehaladtával, vagy a nap káros UVA és UVB sugárzása következtében!

Ezzel szemben az arckrémek elsődleges célja az arc hidratálása és a bőr természetes nedvességtartalmának pótlása. Te döntöd el, hogy nappali vagy éjszakai arckrémet használsz-e hidratáláskor. A kettő között az a különbség, hogy az éjszakai arckrémeket este, lefekvés előtt használjuk, mivel összetételüknek köszönhetően segítik arcbőröd a regenerálódásban, illetve a nappali krémeknél sűrűbb állagukat éjszaka könnyeben felszívja bőröd - így arcbőröd alvás közben akár 60%-al is több nedvesség befogadására képes, mint nappal!

 

A következő pontokban összefoglaltuk Neked a legfontosabbakat, melyek segítégedre lesznek a megfelelő termék kivlasztásában:

 

1. Mindig a bőrtípusodhoz megfelelő arckrémet válassz! Ha bizonytalan vagy a bőrtípusodat illetően kérd szakértő, vagy bőrgyógyász segítségét!

2. Mindig hidratáld arcbőröd, különösen zuhanyzás, fürdés vagy arctisztítás után, illetve olyan helyzetkben, amikor a bőr könnyebben kiszárad! Például ősszel és télen a hideg szél hatására, nyáron az erős napsütés vagy az intenzív klímahasználat következtében is gyorsabban szárad bőrünk. Ne feledd, hogy a száraz arcbőr a korai öregedéshez és a szarkalábak kialakulásához vezethet!

3. Használj éjszakai arckrémet lefekvés előtt, hogy segítsd bőröd természetes regenerálódását!

4. Használj arcszérumot, ha gyakran vagy kitéve a nap káros sugarainak, főleg a nyaralások ideje alatt, hogy tápláld bőröd vitaminokkal és megakadályozd a korai szarkalábak kialakulását. Továbbá a szérumok kifejezetten ajánlottak azok számára, akiknek már kialault ráncaik vannak, hiszen ezek a vitaminokkal és antioxidásokkal dúsított koncentrátumok segítik a ráncok kiegyenlítését és táplálják az arcbőrt!

5. A szérumot mindig arckrémmel együtt használd! Előbb vidd fel a szérumot tiszta arcbőrödre artisztítás, vagy zuhanyzás után, dörzsöld bele a szérumot, míg teljesen fel nem szívódik, majd  vidd fel a bőrtípusodnak megfelelő arckrémet a maximális hatás érdekében!

6. Szemed környékére mindig külön, speciálisan erre a területre kifejlesztett krémet használj, hiszen arcod ezen része rendkívül érzékeny.

 

Hogy mindig ápolt és hidratált legyen arcbőröd, próbáld ki a shopban található Mühle Organic Arckrémet, mely nem tartalmaz szintetikus adalékanyagokat, színezéket vagy illatanyagot.

A szem környékén érdemes kifejezetten erre a bőrfelületre szánt készítményt használnod, hiszen ez a terület a leginkább veszélyeztetett a szarkalábak, karikák és ráncok szempontjából. Éppen ezért ezeknek a krémeknek teljesen más az állaguk, hatóanyagtartalmuk és könyebben felszívódnak. A kínálatunkban található Anthony Logistics Szemkörnyékápoló egész napos hidratálást biztosít és meggátolja a korai bőröregedést.

Ahogyan azt korábban említettük, a legjobb, ha a szérumot hidratáló krémmel kombinálva használod. Ugyanis a krém csak az arcbőr felső hámrétegén (epidermis) fejti ki hatását, a mélyebb rétegeibe azonban nem jut el annak hatóanyaga. Ezért javasolt jó minőségű szérumot használni, melynek vitamintartalma, illetve hatóanyagai az irharétegig (dermis) jutva táplálják bőröd. A webshopban található Anthony Logistics vitamin és ránctalanító szérumok között biztosan megtalálod a bőröd típusához illő terméket!

Ha a fent leírtakkal kapcsolatban kérdésed van, vagy bizonytalan vagy, írj nekünk, vagy hívj minket – szívesen segítünk a számodra legmegfelelőbb termék kiválasztásában!

 

 

2015.05.19.