RITKUL A HAJAM – MEG FOGOK KOPASZODNI?
 

Minőségi Mühle borotvák a Galaxy Cosmetics webáruházban

Ez a kérdés a férfiaknál már igen korán, a serdülő kor után gyakran felmerül, és aki átélte, tudja, hogy akár komoly pszichés problémát is okozhat. Nem véletlen, hiszen a serdülő kor hormonális változásai nyomán átalakul a hajunk, a homlok magasabb lesz, és egyeseknél valóban elindul a haj ritkulásának egy első hulláma. Ez természetesen egyénenként nagyon változó mértékű, de vannak, akiknek akár kifejezettebb is lehet. A férfiak nagy részénél persze előbb-utóbb, de idővel kialakul a férfias típusú hajritkulás vagy akár kopaszság. Családilag öröklődő jelleg erőteljesen befolyásolja, hogy kinek milyen korán és mennyire ritkul a haja. Az természetesen változó, hogy kit mennyire zavar ez az állapot. Olvass tovább!

 

MIÉRT, HOGYAN ÉS MIVEL RADÍROZZ? 3+1 ÉRV AZ ARCRADÍR MELLETT FÉRFIAKNAK

Minőségi Mühle borotvák a Galaxy Cosmetics webáruházban

Ma már nem csak a nők, de a férfiak számára is fontos, hogy legjobb formájukat nyújtsák minden nap. A jó megjelenés része nem csak az öltözködés, de szerencsére egyre inkább az ápoltság is, melyre a férfiak is törekednek. Arcápolásról, bőrápolásról, hidratálásról, krémekről beszéltünk már, az arcradírozásról és / vagy bőrradírozásról még azonban kevésbé. Miért és hogyan segít top formát nyújtani az arcradír a férfi arcbőr számára? Miért, hányszor és hogyan kellene a bőrradírt beépíteni az arc / bőrápolási rutinba? Olvass tovább!

 

BARBER HOUSE MÜNCHEN – GYEREKKORI ÁLOM ÉS MAGYAR GYÖKEREK HU/EN

Galaxy Cosmetics prémium férfi kozmetikumok és borotválkozási termékek.

Gondoltad volna, hogy München első, kifejezetten úri emberek számára kialakított borbélyszalonjában, a Barber House-ban magyarul fogadnak? Engem is nagy meglepetés ért, amikor megkeresésemre az a válasz érkezett, hogy az interjú akár magyarul is elkészülhet. A szalont ugyanis Dirk és Edina, egy nagyon kedves házaspár vezeti, Edina pedig Budapesten nőtt fel. Hogyan lesz egy gyerekkori álomból valóság? Melyek a szakáll és bajusz trendek ma Münchenben? Mi kell egy sikeres vállalkozáshoz? Dirk Schlobach, a szalon megálmodója minden kérdésre szívesen válaszolt. Olvass tovább!

 

MIÉRT KÉSÜNK?

Galaxy Cosmetics prémium férfi kozmetikum webáruház

Sokan sokféleképpen állunk az időhöz. Vannak, akik percre pontosan odaérnek mindig mindenhova és vannak, akik bármennyire is szeretnének pontosak lenni, mindig mindenhonnan elkésnek, azaz ők a notórius késők. Ugye mindenkinek ismerős mindkét típus? De vajon mitől függ az, hogy ki melyik csoportba tartozik? A most következő cikk ezt a témát fogja körbejárni. Nézzük, melyek a notórius késés leggyakoribb okai: Olvass tovább!

 

HOGYAN NE VISELKEDJ AZ EDZŐTEREMBEN? KONDITERMI ETIKETT NEM CSAK FÉRFIAKNAK!

Őszi hajápolási tanácsok férfiaknak, férfi hajápolás a Galaxy Cosmetics termékeivel

Ma már nagyon sok, jobbnál jobb, igen jól felszerelt konditerem áll a mozogni, sportolni vágyó hölgyek és urak rendelkezésére. Sokan élnek is a lehetőséggel, hiszen időjárástól, sok helyen még napszaktól is függetlenül, időkorlát nélkül is végezhetünk sporttevékenységet. A konditermekben rendszerint nem egyedül, hanem másokkal edzünk együtt, aminek megvannak a jó és rossz tulajdonságai is. Alkalmazkodnunk kell másokhoz, hisz mi is elvárjuk, hogy mások is alkalmazkodjanak hozzánk, ne zavarjanak minket. Olvass tovább!