STÍLUS, SZENVEDÉLY, MINŐSÉG – MÜHLE, 70 ÉVE A BOROTVÁLKOZÁS SZAKÉRTŐJE

Minőségi Mühle borotvák a Galaxy Cosmetics webáruházban

Rituálé vagy szükséges rossz? Számodra mit jelent a borotválkozás? Az idén 70 éves Mühle szerint a borotválkozás a létező legférfiasabb rituálé, ehhez pedig minőségi eszközökre van szükség. A Mühle 1945 óta készít borotvapamacsokat, biztonsági borotvákat, melyeket egytől egyig a német precizitás, a minőség és a szakértelem jellemez, ráadásul a borotválkozási eszközök mellett kifejezetten a férfi bőr számára kifejlesztett természetes alapanyagokból készült kozmetikumok is megtalálhatóak a kínálatban. Olvass tovább!

 

HÁNYSZOR SZERETKEZZ EGY HÉTEN? MI LENNE AZ IDEÁLIS?

Galaxy Cosmetics prémium férfi kozmetikumok és borotválkozási termékek.

Nem számít sem a hely, idő, munka, nem számítanak a barátok sem egy párkapcsolat kezdeti időszakában. Nem ritka a mindennapos intimitás, akár a napi többszöri szexuális együttlét sem, a pár nem tud betelni egymással. Hogyan jut el két ember ebből a gyönyörű, érzelmileg és vággyal túlfűtött állapotból addig, hogy akár 2-3 éve nem is érnek egymáshoz? Milyen figyelmeztető jelekre érdemes odafigyelni? Hogyan lehet egy ilyen folyamatot visszafordítani? Olvass tovább!

 

8 HASZNOS TIPP – HOGYAN GYŐZD LE A STRESSZT?

Galaxy Cosmetics prémium férfi kozmetikum webáruház

Miért kell legyőzni a stresszt? Merül fel a kérdés és egyáltalán mi az a stressz? A hosszabb-rövidebb ideig fennálló feszült helyzetekre nem reagál mindenki egyformán. Egyeseket motiválnak a hullámzó események, a problémamegoldás és a feszített tempó és erőt merítenek belőle, mások viszont akár fizikai tüneteket is produkálhatnak a tartós idegeskedéssel járó állapotoktól. Nem vagyunk egyformák és ezzel nincs is semmi baj, viszont ha úgy érzed, hogy változtatnál a stresszhez, a feszült helyzetek kezeléséhez való hozzáállásodon, összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, melyek segíthetnek ebben. Olvass tovább!

 

ŐSZI HAJÁPOLÁS – 4 TIPP FÉRFIAKNAK

Őszi hajápolási tanácsok férfiaknak, férfi hajápolás a Galaxy Cosmetics termékeivel

A haj őszbe borulása az érettség egyik lépcsőfoka és egy lehetőség arra, hogy újragondoljuk stílusunkat, megjelenésünket. Néhány beszámoló szerint a rossz főnök vagy az anyós veszi el a haj színét, de szó sincs erről, mivel nem a stressz az okozója, hanem kizárólag genetikai tényezői vannak hajunk kifehéredésének. Olvass tovább!