Hamarosan itt az Apák napja. Ez neki annyit jelent, hogy végre együtt van a család, és megkaphatja tőled a jól megérdemelt szeretetet és figyelmet. Neked viszont valószínűleg azt jelenti, hogy utolsó pillanatban vért izzadva megpróbálsz valami számára méltó, és hasznos ajándékot találni.

Nyugi, mi összeszedtük neked a legtökéletesebb ajándékokat, aminek minden apa örülne.

 

Parfüm

Még ha néha ellenkeznek is egy kicsi, a szívük mélyén az apukák is szeretnek ám illatozni. És ahelyett, hogy csak lekapnál a polcról egy régi illatot, kísérletezz egy kicsit, és próbálj ki valami újat! Ha minden kötél szakad, itt a mi személyes kedvencünk, egy igazi klasszikus, férfias illatú kölni, erős fűszeres jegyekkel, természetes cédrusfa illataromával.: D.R. Harris Marlborough kölni

Egyéb illatok kínálatunkban

 

Bőrápolás

Lehet, hogy a bőrápolás az életének sokkal nagyobb részét képezi, mint amire az elmúlt évtizedben számított. A bőrének megfelelő termékek kiválasztása bonyolult lehet, ezért menj biztosra, és lepd meg egy Mühle Organic ránctalanító szérummal, amely aktív Q10 komplex összetevőt tartalmaz. Ez az organikus ránctalanító szérum főként a szemkörnyékre és az arcbőrre koncentrál. Aloe vera és argán olaj tartalmának köszönhetően növeli a bőr rugalmasságát és elősegíti annak megújulását, míg a nád és majomkenyérfa kivonat tartalma védi és feszesíti a bőrt.

 

Borotva szett

Ha eddig még nem tette volna, most végre áttérhet a hagyományos borotválkozásra, és ahelyett, hogy csak a szükséges, kötelező körként tekintene rá reggelente, izgalmassá és élvezhetővé teheti a napi borotválkozási rutinját. Egyrészt ezek sokkal időtállóbbak a drogériák polcairól levehető, eldobható társaiktól, és valljuk be, jobban is mutat a fürdőszobánkban egy króm biztonsági borotva a hozzá tartozó állvánnyal és pamaccsal ;)

Mühle Vivo - Szilvafa biztonsági borotva szett pure badger borotvapamaccsal

 

Extra tipp: Whisky

Minden ember életében eljön az idő, amikor a férfiasság mértéke egyre kevésbé függ attól, hogy hány gólt szerzett fociban, vagy hány felest tudott lehúzni egymás után, hanem inkább attól, hogy mennyi minőségi, egyedi és ritka whiskyt tárol a szekrényén.

Talán klisésnek tűnhet ez az ajándék, de a szokásos nevek csak a jéghegy csúcsai a több száz féle elérhető, különleges whiskyknek. Keress olyanokat, amik szokatlan desztillálási folyamatokat vagy érdekes ízeket használnak. Az öröm garantált.

 

Extra tipp: Élményvezetés

Nehéz olyan férfit találni, aki ne rajongana az autókért. Legyen szó a luxus sportkocsikról, monster truckokról, vagy akár híres film autókról, ma már számos lehetőségünk van kipróbálni mindezeket.  Nézz szét az interneten, és lepd meg az öregedet ezzel a garantáltan feledhetetlen élménnyel!