ÁPOLD ARCSZŐRZETED: TUDD MEG MIT TEHETSZ AZÉRT, HOGY SZAKÁLLAD, BAJUSZOD VAGY EGYÉB ARCSZŐRZETED MINDIG A LEHETŐ LEGJOBB FORMÁBAN LEGYEN!

 

Szakáll, bajusz ápolása

Szakállfésűk, bajuszfésűk

Az arcszőrzet, sokszor a borotválkozással járó fáradtság alacsony-karbantartást igénylő alternatívájának tűnik, azonban ha azt akarod, hogy szakállad a lehető legjobban nézzen ki, megéri egy kicsit odafigyelni rá! A szakálladnak legalább ugyanolyan jót tesz a fésülés, mint a hajadnak.

A napi kétszeri fésülés nemcsak visszafogja a szőrbenővések számát, de egyenletes, rendezett formát ad neki amellett, hogy (sajnos erről is beszélni kell) eltávolítja az esetlegesen a szakálladban levő korpát, vagy ott ragadt ételmaradékot.

A szakálfésű rövid nyelével és sűrű fogaival maximális teljesítményt nyújt neked arcszőrzeted rendben tartásához, és még a zsebedben is elfér, hogy bármikor rendbe szedhesd arcszőrzeted.

Néhány tanács a fésű használatához: célszerű a fésűt gyakran meleg szappanos vízben megmosni, hogy a fésűt tisztán tartsd a szennyeződésektől és a baktériumoktól.

Szakáll- és bajuszfésűk kínálatunkban

 

Bajusz wax - Az arcszőrzet ápolása

Egy ideális világban a bajuszod mindig úgy nő, amilyennek azt elképzelted. A valóságban azonban, csakúgy, mint a hajad esetében a bajuszodnak is törődésre van szüksége ahhoz, hogy az elképzelések találkozzanak a valósággal, és a bajuszod ne álljon ellen rendezési kísérleteidnek. A hosszabb szálakra pedig külön érdemes odafigyelni, hogy étkezés közben ne legyenek útban.

Megoldás lehet a fenti problémákra a bajusz wax. Ez a termék tökéletesen alkalmas arra, hogy bajuszodat olyan stílusban hord, amilyenben csak szeretnéd! Ehhez a waxból a bajusz két végére kell egy kicsit felvinned, majd azt a kívánt formába állítani. Ha azt szeretnéd, hogy az egész bajuszod megőrizze stabilitását a nap folyamán, vigyél a waxból egy kicsit a bajuszfésűdre, mielőtt azzal kifésülöd bajuszodat - így biztos tartást adhadsz annak egy teljes napra. Külön jól jöhet a wax, ha te is csatlakozol az évente ismétlődő Movember mozgalomhoz.

A bajusz wax általában sokkal erősebb, mint a hajra való változata, ezért mielőtt felviszed mindenképpen dörzsöld össze az újjaidon, hogy egy kicsit megpuhuljon, felmelegedjen. Ha hideg van, és a wax az átlagosnál keményebb állagú lett, akkor rakd be a tubusát a zsebedbe és várj néhány percet, amíg megpuhul és használható lesz.    

Bajusz wax rendelés a Galaxy-Cosmetics webáruházban!

Szakáll és arcszőrzet ápolási termékek a Galaxy Cosmetics webáruházban!

 

Szakáll olaj

Ha hajad kiszáradt, töredezett és rossz állapotban van, a legjobb megoldás egy jó minőségű balzsam / kondícionáló. Ha viszont azt szeretnéd, hogy szakállad is kifogástalan állapotban legyen, akkor a megoldás a szakáll olaj vagy szakáll elixír!

A szakáll olaj használata nemcsak puhává és egészségessé teszi a szakállad, de hidratálja és nyugtatja az alatta lévő bőrt, illetve illatossá teszi azt – ami szintén nem egy utolsó szempont, ha szakállápolásról beszélünk. Ha szeretnéd, hogy a Te szakállad is ilyen ápolt legyen és egészséges, javasoljuk, hogy próbáld ki kínálatunkban is megtalálható szakáll olajakat, melyek segítenek neked céljaid szakállápolási elérésében. Mivel az arcszőrzet az alatta elhelyezekedő bőrtől további nedvességet von el, ezért különösen fontos az arcszőrzet szakáll olajjal történő ápolása, hogy elkerüld a kiszáradt bőrt és a szakáll korpásodását.

Ne felejts el hámlasztó krémet használni az arcszőrzettel fedett arcfelületeken sem, hogy az elhalt hámsejteket eltávolítsd! A hámlasztót használd ugyanúgy, mintha azt az arcod más területén tennéd, azzal a különbséggel, hogy egy kicsit többet használsz ehhez, és azt jobban bedörzsölöd az arcszőrzet alatti bőrbe. Használd a hámlasztót az álladon és alatta, a nyakad felső részén, mivel ezeken a területeken gyakrabban alakulhat ki benőtt szőrtüsző.

Szakáll olaj és szakáll elixír rendelése a Galaxy Comsetics webáruházban!