OLVASD EL 5 PONTOS ÚTMUTATÓNKAT, HOGY MEGTUDD, HOGYAN NÖVESZD MEG, ÉS A MEGLÉVŐ BAJUSZOD ÁPOLÁSÁBAN IS SEGÍTSÉGEDRE LESZÜNK! 

 

Bajusz ápolás

 

Tisztíts és hámlassz!

Nagyszerű dolog, ha a bajuszod minden szempontból jó néz ki, de az már kevésbé, ha bajuszod nem túl illatos. Az arcszőrzet könnyen megtart bizonyos illatokat, illetve különböző ételmaradékok is benne ragadhatnak, ezért nem árt a bajuszod gyakrabban alaposan megtisztítani egy bőrradír segítségével. A arcradírt ne csak a kinőtt bajuszon használd, hanem annak növesztésekor is, hiszen használata segít megelőzni a fájdalmas szőrbenövéseket. 

Arcradírok a Galaxy-nál

 

Borotválkozz!

Mint minden arcszőrzetet, a bajuszt sem könnyű precízen borotválni, ezért azt javasoljuk, hogy használj olyan átlátszó borotválkozási olajat, hogy mindig lásd, merre húzod a borotvapengét. Az egyre hosszabbodó, és esetlegesen keletkező többlet bajusz-szőrzetet pedig tartsd kordában egy körömvágó olló segítségével, hogy mindig jó formában legyél! 

Borotválkozási olajok kínálatunkban

 

Hidratálj!

Mivel az arcszőrzet nedvességet szív el az arcbőrtől, ezért mindenképpen fontos, hogy biztosítsd a bajuszod alatt lévő arcbőröd számára a megfelelő hidratáltságot, hogy bőröd ne legyen száraz, repedezett, esetleg korpás. Hidratáld egyszerre bajuszod és az arcbőröd a Mr. Natty Famous szakáll elixírrel, amely enyhén illatosított, így nem csak hidratál és ápol, de fantasztikus illatot kölcsönöz bajuszodnak.

Arcszőrzet hidratálók a Galaxy-nál

 

Fésülj!

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy bajuszod mindig ápolt (korpától, lerakódásoktól mentes) legyen, az a fésülés. Használj külön erre a célra gyártott bajuszfésűt, melynek fogazata, kialakítása leegyszerűsíti bajuszod megszelídítését és karbantartását. A fésűt arra is használhatod, hogy a bajusz elixírt vagy krémeket, illetve waxot egyenletesen eloszlasd.  

Bajuszfésű a kínálatunkban itt!

 

Waxolj!

A bajuszok aranykorában a wax és a bajusz mindig együtt járt – és a wax a mai napig felbecsülhetetlen értékű eszköz marad azon férfiak számára, akik szeretnék bajuszukat ápoltan és rendben tartani – főleg, ha hosszabb vagy fazonírozott, karakteres bajuszt szeretnénk viselni. Egyszerűen vigyél fel az ujjaidra egy keveset a waxból, dörzsöld össze, míg a meleg hatására folyékonnyá válik, majd vidd fel bajuszodra. Ezt követően a waxot dörzsöld be az arcszőrzetbe, hogy a kívánt formát kialakíthasd.  

Bajusz vax rendelés a Galaxy Cosmetics webáruházban!