BOROTVÁLKOZÁSI ÚTMUTATÓK A MÜHLE-TŐL: A TRADÍCIONÁLIS WET-SHAVING ALAPVETŐI FOGÁSAI

Az idén 71. születésnapját ünneplő, minőségéről híres borotválkozási eszközöket, borotvákat és borotvapamacsokat gyártó Mühle, a leginkább "nomád borbély"-ként ismert Miguel Gutierrez-el együttműködve mutatja be színvonalas videóiban a wet-shaving, azaz a nedves borotválkozás teljes és tradicionális eszközátárának használatát.

Miguel Gutierrez borbély régóta vezeti saját borbélyüzletét Londonban, ahol a tradicionális borotválkozás a férfiak mindennapi életének része. Miguel alkalmanként a világot járva, különböző kultúrákban áll be borbélynak, hogy megismerje a különböző borotválkozási szokásokat és helyi kulturális jellegzetességeket, melyek némileg eltérő borotválkozási tradíciókat őriznek. Így ragadt rá a "nomád borbély" név.

A videókban bemutatásra kerül a borotvapamcsok, biztonsági borotvák, és egyéb borotválkozási termékek helyes használata, valamint a különböző tradícionális borotválkozási technikák is, melyek segítségével bárki elsajátíthatja a tökéletes brotválkozás alapvető fogásait.

A Mühle és Miguel közreműködésével készült videókat fokozatosan, megjelenésük sorrendjében tesszük elérhetővé weboldalunkon, az aktuális videók a megfelelő termékek mellett lesznek elérhetők!

Kezdetnek pedig megosztjuk veletek ezt az előzetest: