MINDANNYIAN TUDJUK, HOGY A NAP BŐRÜNK LEGNAGYOBB ELLENSÉGE! EGY ANGLIÁBAN VÉGZETT KUTATÁS BEBIZONYÍTOTTA, HOGY VALÓJÁBAN MILYEN VESZÉLYES DOLOGRÓL VAN SZÓ.

 

Napozás, bőrvédelem férfiaknak

 

A kutatások szerint a férfiak körében a melanóma – a bőrrák legveszélyesebb fajtájának - kialakulási esélye 70%-al nagyobb, mint a nők esetében. Még vészjóslóbb az az adat, amely szerint a halállal végződő melanómás megbetegedések száma a hetvenes évek óta 185%-al emelkedett. 

Valószínűleg ez annak tudható be, hogy a férfiak kevésbé hajlamosak az orvoshoz elmenni a bőrünkön kialakult, szokatlan kinézetű anyajeggyel, illetve hajlamosak a napvédő krémek használatát mellőzni, mondván, hogy az nem férfias vagy egyszerűen nincs rá szükség. Az igazság persze az, hogy napvédő krémek használata elengedhetetlen. Inkább maradj a biztonságos sávban, és biztosítsd magad ezekkel az életmentő krémekkel.

 

ARCVÉDELEM - Féfi arckrémek

Védd arcod minden nap napfényvédő, kifejezetten férfiaknak készült ackrémmel, hidratáló krémmel minden reggel a borotválkozást, vagy zuhanyzást követően – amellett a napvédő faktoros arckrém hidratálja arcbőröd, véd a nap káros sugaraitól is. Használd együtt napvédő faktors szemkörnyék ápoló krémmel, hogy a szemkörnyéki érzékeny bőrt is védd a szarkalábak és a korai ráncok kialakulásától. Gondolj úgy ezekre a termékekre, mint az arcbőröd biztosítására.

 

AJAKVÉDELEM - Ajakápoló

Védd ajkad napvédő faktors ajakbalzsammal - a szád védelme különösen fontos, hiszen az erős napsütésben könnyebben kiszárad, mint általában. 

 

TESTVÉDELEM - Férfi testápoló krémek

Az angliai rákkutató központ orvosai szerint a férfiak esetében nagyobb eséllyel alakul ki melanóma a háton, illetve mellkason – így azt javasoljuk, hogy ezekre a területekre fordíts különösen nagy figyelmet a napvédő termékek használata során.

 

KÉZVÉDELEM - Kézkrémek férfiaknak

Védd kezeidet napvédő kézkrémmel!

Mivel a kéz reggeltől estig ki van téve a nap káros sugarainak, ezért a kézvédelem különösen fontos, hiszen a kéz bőrfelülete az első, amelyen meglátszik a nap káros sugarainak eredménye: korai ráncok, elöregedett bőr, illetve bőrhibák kialakulása. Ez a rendkívül jól hidratáló krém hidratálja száraz bőrödet és megvéd a nap UVA és UVB sugárzásától!

 

STRAND - Napvédelem

Ha strandolni mész mindenképpen védd magad napvédő hidratáló krémmel!

Hogy biztosítsd bőröd, nyaranta kerüld a napot délelőtt 11 és délután 15 óra között, illetve mindig kend be magad napvédő krémmel. Ha biztosra akarsz menni, akkor válasz olyan terméket, mint a fent említett, amelynek 50 faktoros védelme a legerősebb napon is védeni fogja bőröd a bőrkárosító napsugárzástól. A legjobb viszont, ha egy barnítókrémet használsz, mivel ezzel biztosan megúszod a káros sugárzást okozta sérüléseket – végül is jobb biztosra menni, mint később megbánni. 

Anthony Logistics napvédő termékek a Galaxy-nál