PROFI HAJFROMÁZÁS A VILÁG LEGJOBB HAJFORMÁZÓ TERMÉKEIVEL

 

 

Ha tanácstalan vagy, hogy a rengeteg itthon kapható wax, pomádé és hajzselé közül melyiket válaszd, vagy csak egyszerűen a legjobbat akarod magadnak, akkor jó helyen vagy! Minőség iránti elkötelezettségünk alól ugyanis a kínálatunkban kapható férfi hajformázó termékek sem jelentenek kivételt.

Elhoztuk nektek (szó szerint!) a világ legjobb hajformázó waxait, zseléit és pomádéit! A konkrét termékek bemutatása előtt pedig segítünk eligazodni a hajformázást illetően, van ugyanis néhány dolog, amit nem árt tudni, mielőtt kiválasztod a számodra leginkább megfelelő terméket!

 

A kevesebb néha több

Alapvető igazság, hogy az olcsó, rossz minőségű hajformázó termékek nem csak, hogy nem érik el sokszor a kívánt hatást, de a legtöbb esetben nem gazdaságosak hosszú távon, hiszen a kevésbé minőségi alapanyagból gyakran többet kell felvinni a hajadra, hogy az elképzelt frizura végül megszülessen (hogy az mennyire lesz tartós, arról már inkább ne is beszéljünk!).

 

Minőségre hangolva

A minőségi termékek használata nemcsak azért fog örömet okozni, mert egyrészt könnyedén eléred velük a kívánt hatást, hanem mert hosszú távon anyagilag is jobban jársz. Az általunk forgalmazott wax, hajzselé, és pomádé termékekből jellemzően kisebb mennyiséget is elég felvinned ahhoz, hogy frizurád igényeid szerint formázd, így jobban jársz, mintha havonta kellene váltogatnod a rosszabb minőségű, olcsó hajformázó szereket.

 

Legyen illatos a hajad!

A kínálatunkban megtalálható hajwaxok, hajzselék és pomádék kivétel nélkül illatosítottak, ami azt jelenti, hogy a használatukat követően a hajad egész napon át kellemes illatú lesz! Ez különösen jól jön nyáron, illetve télen, ha sapkát hordasz, mert a fejbőr ugyanúgy hajlamos az izzadásra, mint testünk más részei - mondanunk sem kell, hogy az izzadás általában kellemetlen szaggal jár.

 

A megfelelő hajformázó termék kiválasztása     

Rengeteg féle wax, pomádé és hajzselé létezik, a típusokat nemcsak az alapján különböztetjük meg, hogy milyen végeredményt kapunk (pl. matt vagy fényes hatás), hanem az alapján is, hogy az adott hajformázó termék vastag vagy vékonyszálú hajhoz való. Éppen ezért nem mindegy milyen waxot, zselét vagy pomádét választunk hajunkhoz! Az alábbiakban találtok egy kis segítséget ahhoz, hogyan érdemes választani:

Vékony szálú, ritka haj: alapvetően bármely termék szóba jöhet, a fantáziánknak csak az szab határt, hogy teljesen matt, félfényes, vagy vizes hatást szeretnénk e hajunkon látni. A víz alapú és a krémes waxok, pomádék és zselék alapvetően gyengébb tartást biztosítanak, mint az agyag alapú hajformázó termékek, amelyek jellemzően egy egész napos viselést követően is ugyanolyan formázhatóak maradnak, mint amikor felvittük hajunkra - ízlés kérdése, hogy ki mit szeret.

Vastag szálú, sűrű haj: vastagabb szálú haj esetén is ugyanúgy használhatunk víz, krém és agyag alapú waxot, zselét és pomádét, azonban érdemes arra figyelni, hogy a haj hamarabb elveszíti a kialakított formáját, ha gyengébb tartású, jellemzően víz alapú termékeket használunk. Vastagabb hajra szerintünk inkább a krémes, félfényes termékek valók, kiemelve az agyag alapú termékeket (matt hatás!), amelyek garantáltan stabilan tartják a felvitelkor kialakított stílust, akár egy egész napon át.

 

Milyen hajformázót válasszak?

Kínálatunkban két márkát találsz, melyek az elérhető legmagasabb minőséget képviselik a férfi hajformázás területén: a Baxter of California prémium borotválkozási termékeket gyártó hajformázási termékeit Kaliforniából, valamint a Mr. Natty, szintén férfi termékeket gyártó cég termékeit, egyenesen Londonból!

 

Baxter of California

A Baxter of California rendre minden évben elnyeri az év legjobb férfi borotválkozási termékeket és kozmetikumokat gyártó cégének járó díjakat az Egyesült Államokban. A márka kínálatát minden hajtípushoz megfelelő választék és garantáltan magas minőség jellemzi. A Baxter of California hajformázó termékei enyhe, friss, citrusos illatúak, egész nap frissen tartva hajad.

Vásárolj Baxter of California hajformázási termékeket webáruházunkban!

 

Mr. Natty

A Mr. Natty nem csak az Egyesült Királyság egyik legvagányabb márkája, de elmondható, hogy az általuk gyártott férfi borotválkozási és kozmetikai termékek a világ legjobb minőségű termékei között vannak. Ékes bizonyítéka ennek, hogy a GQ Magazin idén a Mr. Natty agyag alapú pomádét választotta 2015 legjobb férfi hajformázási termékének. (link:http://www.gq.com/story/best-hair-products-gq-grooming-awards-2015) A Mr. Natty termékei csakúgy, mint a Baxter of California termékek, illatosítottak (kókusz, pina colada) hogy ne csak jól nézzen ki a hajad, de legyen finom illata is (a nők garantáltan imádni fogják!).

Vásárolj Mr. Natty hajformázási termékeket webáruházunkban!