MIVEL MINDEN NAP HASZNÁLOD ŐKET, EZÉRT NYILVÁNVALÓ, HOGY ÉRDEMES ODAFIGYELNI KEZEID ÁPOLTSÁGÁRA! EZ AZ ÚTMUTATÓ SEGÍT NEKED ABBAN, HOGYAN ÁPOLD KEZEIDET!

 

Kézápolás férfiaknak

Folyékon szappanok – mindenképpen megérdemelnek egy helyet a fürdőszobádban

A folyékony szappanok egyik nagy előnye a praktikusság – általában olyan adagolóban kaphatók ezek a termékek, amely használatukat nagymértékben megkönnyíti, így a szappanokkal ellentétben nem lesz tele a mosdód szappanos foltokkal, amelyeket aztán külön erőfeszítés eltakarítani. Van egy másik nagy előnyük is: mivel a glycerin egy fontos összetevője ezeknek a termékeknek, ezért sokkal kíméletesebbek a bőröddel, nem fogják azt annyira kiszárítani, mint a hagyományos szappanok – ami persze nagyon jól jön, ha sokat és gyakran mosol kezet. A folyékony szappan használata után használj kézápoló hidratáló krémet – és máris nagyon sokat tettél annak érdekében, hogy kezed mindig ápolt legyen, és ne repedezzen ki bőröd a szárazságtól.

Tanács: talán egyértelműnek tűnik, de tartsd olyan helyen a folyékony szappant, ahol annak hasznát is veszed – mindig tarts egyet a fürdőszobában/mosdóban, illetve praktikus a mosogató mellé is tenni egyet.

 

Szappanok – talán régimódinak tűnik, de nincs még egy olyan termék, mint a jó öreg szappan

Talán régimódinak tűnik, de semmi sem fogható ahhoz az érzéshez, amikor egy darab illatos szappannal rendesen és alaposan megmosod a kezeidet. A hagyományos szappanokat sokat kritizálják a lúgosságuk miatt – mondván, hogy lúgos kémhatásuk ártanak a bőr természetes ph értékének – azonban az igazság az, hogy a bőr ph értéke pont, hogy a szappan használatának mellőzése miatt mozdul ki egyensúlyi állappotából.

Tanács: ha korábban problémáid voltak a szappan használatát követően (száraz, esetleg kirepedezett bőr), akkor próbáld ki a kínálatunkban is kapható szappanmentes glycerin rögöket – mivel bőrödhöz szuper-gyengédek, ezért bátran ajánlunk őket szappan helyett.

Kézápolási termékek a Galaxy-nál