A do U care? - Az igényes férfiak oldala célja segítséget, útmutatást adni a férfi szépségápolás és a férfiaknak kínált kozmetikumok útvesztőjében, megoldást kínálni egyes kellemetlen problémára, kiegészítve életmóddal és egészséggel kapcsolatos kérdésekkel, hasznos tanácsokkal.

A doucare.hu jóvoltából rendszeresen frissülülő magizunkban érdekes cikkeket és információkat osztunk meg veletek heti rendszerességgel. Az aktuális magazinszám megtekintéséhez használd a bal oldali menüt!

Borotválkozás, egészség, ápoltság, életmód, sport... Minden egy helyen igényes férfiaknak!

We care, do U care? 

 

HOGYAN TŰNJ KIPIHENTNEK NÉHÁNY ÓRA ALVÁS UTÁN?

Néztél már úgy tükörbe egy hosszúra nyúlt éjszaka – rövid alvás párosítás után, hogy egyetlen kérdés jutott eszedbe: „Ki ez az idegen a tükörben?” Mindegy is, hogy mi miatt nem sikerült eleget aludnod – ha másnap reggel egy fontos találkozón,eseményen esetleg megbeszélésen kell a legjobb formádat hoznod. Igen, férfiak esetében is igaz ez a megjelenésre is, mely akár egyetértünk vele – akár nem, de ugyanúgy hozzátesz a sikerhez. Olvass tovább!

 

ALAKFORMÁLÁS, TESTÉPÍTÉS – KITARTÁS, ELHIVATOTTSÁG, ÉLETFORMA

A test formálásának sikere nagymértékben függ az öröklött alkattani tulajdonságoktól. Ezek az öröklött testalkati tulajdonságok a testmagasság, test méretei, csontok alakja, formája, sűrűsége, alapvetően nem változtathatók meg. Testösszetételünk, izomzatunk arányai és méretei, megfelelő táplálkozással és edzésmódszerekkel viszont jelentősen módosíthatóak! Olvass tovább!

 

HOGYAN ÁPOLD ARCBŐRÖD NYÁRON? ARCÁPOLÁSI TIPP FÉRFIAKNAK

Arról már írtunk korábban, hogy miért érdemes férfiként is odafigyelned az arcápolásra, miért jó, ha a férfi arcbőr igényei számára készült kozmetikumot választasz, ez a cikk pedig arról szól, hogy hogyan érdemes nyáron a férfi arcbőrt ápolni. Olvass tovább!