MANAPSÁG ISMÉT EGYRE DIVATOSABB A FAZONÍROZOTT ARCSZŐRZET ÉS SZAKÁLLNÖVESZTÉS. HA TE IS A SZAKÁLLASOK KÖZÉ TARTOZOL, OLVASD EL EZT AZ ÚTMUTATÓT, AMI RÖVIDEN ÖSSZEFOGLALJA A KÜLÖNBÖZŐ SZAKÁLL OLAJOK, SZAKÁLL BALZSAMOK ÉS SZAKÁLL ELIXÍREK HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATOS LEGFONTOSABB TUDNIVALÓKAT!

 

 

Szakáll olaj, szakáll balzsam, szakáll elixír

Akik szakállasok, tudják, hogy a szakáll növesztése, vágása és fazonra igazítása rendkívüli odafigyelést és gondoskodást igényel, ha az szeretnénk, hogy elégedettek legyünk arcszőrzetünkkel. A szakáll gondozása, a szakáll alatti arcbőr hidratálása legalább ugyanilyen fontos. Arcszőrzetünk természetes állapotában merevebb és erősebb szálakból áll, mint hajunk - az erős szőrzet pedig gyakran irrtálja az arcbőrt, viszketést okoz, amellett, hogy további nedvességet von el az arcszőrzet alatti bőrfelelületről. Ez nyilvánvalóan kellemetlenné, azoknál pedig, akik erre különösen érzékenyek, elviselhetetenné tehetik a szakáll vagy arcszőrzet növesztést.

A fenti problémák kezelésére már régóta van gyógyír: szakáll olaj, szakáll balzsam és szakáll elixír formájában. A három szó tulajdonképpen mondható szinonímának is, hiszen az összes szakáll kondícionáló / hidratáló anyagát és formáját tekintve természetes olajokból származik. A különböző szakáll olajak természetes hidtratáló összetételüknek köszönhetően igen hatékonyan pótólják az arcszőrzet alatti bőröd számára szükséges természetese nedvességet, rendszeres használatuk pedig erősen felpuhítja arcszőreted, kényelmessé téve annak növesztését, vagy viseletét.

A legtöbb szakáll olaj természetes alapanyagú illatanyagokat és illóolajakat is tartalmaz, amely kellemes illatot ad arcszőrztünknek, még kellemesebbé téve annak használatát nem csak a viselőnek, de a szakállt elviselőknek is.

 

A szakáll olaj használata

A szakáll olajok használata rendkívül egyszerű, ezért könnyű azt mindennapi rutinná tenni, ha igényes és ápolt arcszőrzetre vágyunk. A maximális hatás (puha arcszőrzet) és az arcszőrzet alatti arcbőr megfelelő hidratálásának érdekében, használjunk szakáll olajat napi két alkalommal egy reggeli és egy esti / lefekvés előtti alapos arc és arcszőrzet mosást követően. Az kínálatunkban megtalálható termékek mindegyikéhez a találsz a kupakba épített pipettát, mellyel könyeddén kimérheted azt a szakállápoláshoz szüskéges szakáll olaj mennyiséget, melyre arcszőrzeted vastagsága és hosszúsága alapján szükséged van. Ez nem több, mint 1-5 csepp / alkalom attól függően, hogy mekkora arcszőrzethez használod a szakáll olajat. Amennyiben nagyobb és vastagabb arcszőrzetünk van, úgy ahhoz mérten lehet egy picivel nagyobb adagot felvinni, azonban arra ügyeljünk, hogy ne vigyük túlzásba az olaj használatát, mert a feleslegesen felvitt szakáll olajat nagyon lassan fogja felszívni arcbőrünk, arcszőrzetünk.

A felvitelt követően az olajat alaposan dörzsüljük be arcszőrzetünkbe - és már készen is vagyunk. A rendszeres használat mellett a kemény arcszőrzet okozta irritáció néhány napon belül már jelentősen csökkenthető, az első két heti használatot követően pedig jelentősen felpuhul arcszőrzetünk, ami kellemessé teszi majd a szakállviselést vagy éppen annak növesztését.

Kínálatunkban többféle magas minőségű szakáll olajat is megtalálsz az olasz Proraso és az angol Mr. Natty márkák kínálatából. Kattints ide a webáruházunkban elérhető szakáll olajakért!

Amennyiben kérdésed lenne szakáll olaj, szakál balzsam vagy szakáll elixír témában, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk kérdéseid mielőbbi megválaszolásában!